ELKE GOEDE ONDERNEMER VERDIENT EEN GOEDE COACH

  • by

Elke goede ondernemer verdient een goede coach

Jij als ondernemer bent lekker aan de weg aan het timmeren. Je maakt lange dagen, je werkt elke dag weer naar een lege mailbox, je stuurt je team aan, je doet hier en daar wat marketing.. Maar ga je wel echt vooruit? Is het niet tijd voor een goede coach? Eentje die jou helpt je doelen te bereiken en ervoor zorgt dat 2020 nog mooier en succesvoller wordt dan 2019. Is dat geen mooi voornemen?

De voordelen van een business coach

Elke topondernemer heeft een business coach waarmee hij zijn struggles deelt en kan sparren over nieuwe ideeën. Want jij als ondernemer weet hoeveel ideeën er rond kunnen vliegen in je gedachte die vaak nauwelijks gerealiseerd worden. Business coaching heeft zoveel voordelen. Een goede coach is echt een klankbord. Door jarenlange ervaring weet een coach wat jij nodig hebt, hoe jij als persoon en als ondernemer kan groeien en hoe jouw organisatie daar alsmaar beter van wordt. Want dat is toch echt waar je het voor doet.

Zakelijk succes en persoonlijk geluk

Een beginnend coach zegt vaak ‘maak lange dagen, want alleen zo bereik je de top’. Een goéde business coach zou zeggen ‘stel prioriteiten, zodat je elke dag weer het maximale uit jezelf kan halen’. En die prioriteiten zorgen ervoor dat jij ’s avonds niet als ondernemer, maar als papa, vriend, verloofde of man thuis kan komen.

Investeer in jezelf, investeer in een coach

Nederlanders zijn Olympisch kampioen in het niét vragen om hulp. Maar waarom? Hulp vragen is geen teken van zwakte, maar laat zien dat jij er klaar voor bent om die extra stap te zetten. Het laat zien dat jij leergierig bent en er echt voor wil gaan. Zoek online naar een goede business coach bij jou in de buurt. Tip van de redactie: kijk of een coach is aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.