Wedden op de Bundesliga

  • by

Buitenlandse voetbalcompetities zijn interessant. Om te bekijken en te volgen, maar natuurlijk ook om te wedden. Neem nu wedden op de Bundesliga: een prachtige competitie waarin technisch hoogwaardig en verzorgd voetbal wordt gespeeld. Het leuke aan de Bundesliga is dat deze vol zit met zowel bekende teams en voetballers als verrassingen. Want wie kan er nu niet smullen van een wedstrijd Bayern München – Borussia Dortmund? maar onder in de Bundesliga is het net zo spannend.

voetbalveld

Spannender dan men vermoedt

De Bundesliga is eigenlijk spannender dan men vermoedt. Wie de competitie niet intensief volgt, ziet vooral de alleenheerschappij van Bayern München. Die is er inderdaad al flink wat jaren, maar dat neemt niet weg dat de strijd achter Bayern de afgelopen jaren bijzonder spannend is geweest.

Wat de Bundesliga vooral aantrekkelijk maakt, is dat je hier eigenlijk niet kunt spreken van kleine clubs. Ook al zijn sommige clubs in reputatie niet zo heel groot; wanneer je een wedstrijd bekijkt, zie je niet alleen dat het niveau prima is, maar ook dat zelfs de kleinere clubs vaak in behoorlijk grote stadions spelen en een fanatieke achterban hebben. Saaie wedstrijden zijn er dan ook zelden tot nooit.

Zie de sterren schitteren

Maar een focus op de Bundesliga betekent natuurlijk ook een focus op de echte sterren. Het is een genot om te kijken naar Bayern München, wereldwijd bekend als “FC Hollywood”. Maar ook bij andere teams staan spelers onder contract waarvoor je naar het stadion komt. Wie wil de gestage opmars van wonderkind Haaland bij Borussia Dortmund missen? En wat te denken van de manier waarop RB Leipzig is uitgegroeid tot een topclub?

Wedden bij Weddenopvoetbal.nl

Wil je je verdiepen in wedden op de Bundesliga? Dan vind je bij Weddenopvoetbal.nl de beste artikelen over voetbalgokken